Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczne szparagi z boczkiem i jajkiem. Usmaż znakomite danie na początek dnia. Zapisz ten przepis, aby zrobić wrażenie na rodzinie

Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2

Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.

Zobacz również

PoDzielniomat w Szczecinku już mnoży dobro [zdjęcia]

PoDzielniomat w Szczecinku już mnoży dobro [zdjęcia]

Wielki karambol na autostradzie. Nie żyje mężczyzna

Wielki karambol na autostradzie. Nie żyje mężczyzna

Polecamy

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa

Wiemy, ile aptek zgłosiło się do pilotażu pigułki „dzień po”. Wątpliwości przybywa

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek